Woningfotografie

Potentiële kopers kijken tegenwoordig eerst op Funda, Makelaarsland of Jaap.nl wanneer zij hun zoektocht beginnen voor hun nieuwe woning. Het belang van goede foto’s op Funda en de andere huizenverkoop sites en in jouw verkoopbrochure zijn niet te onderschatten.

Wanneer je zelf Funda of de andere huizenverkoop sites door kijkt, zie je helaas nog veel slechte foto’s staan op deze sites. Wanneer jouw huis slecht gefotografeerd is, dan slaan potentiële kopers jouw huis over. En dat hoeft helemaal niet! Stylio Vastgoedstyling & Interieuradvies is in te schakelen voor de woningfotografie van jouw woning.

Woningfotografie is niet alleen maar het maken van overzichtsfoto’s van jouw huis. Goede foto’s geven jouw de kans eruit te springen tussen al die andere woningen op Funda en bij het aanbodoverzicht van jouw makelaar. Zeker wanneer er veel andere woningen in jouw buurt en jouw prijsklasse te koop staan, is dat belangrijk. Daarnaast zorgen goede foto’s ervoor dat je de vraagprijs kan verhogen, een mooi gefotografeerd object is gewilder.

Stylio Vastgoedstyling & Interieuradvies zorgt ervoor dat jouw huis eruit springt als het gaat om de foto’s. Naast de traditionele foto’s kan Stylio Vastgoedstyling & Interieuradvies ook 360 graden foto’s maken om jouw huis er nog meer uit te laten springen.

Woningfotografie is vaak in combinatie met verkoopstyling. Dit hoeft echter niet. Het kan ook los worden afgesproken. Na het fotograferen worden de foto’s op een USB-stick aan jou geleverd. Ook kan het gelijk doorgespeeld worden aan jouw makelaar.