Wanneer je eenmaal de beslissing heb genomen te verhuizen, hoop je dat je huidige woning snel wordt verkocht. Bovendien wil je een zo hoog mogelijke verkoopprijs van je woning.

Ook al is de huidige woningmarkt een gunstige markt voor verkopers, jij zal toch aan de slag moeten met jouw woning om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor kopers. Alleen opruimen en woningfotografie zorgen er niet voor dat jouw huis op Funda eruit springt.

Stylio Vastgoedstyling & Interieuradvies is gespecialiseerd in het in de markt zetten van huizen. Het inhuren van Stylio Vastgoedstyling & Interieuradvies zorgt voor een optimale verkoopstyling van jouw huis. Extra kansen biedt de meubelverhuur service. Door hier gebruik van te maken, kan in jouw huis in een bestaande ruimte bijvoorbeeld een extra slaapkamer worden gerealiseerd of een gedateerde inrichting worden gemoderniseerd. Door verkoopstyling kun je jouw aanbodprijs over het algemeen hoger inzetten en krijg je meer kijkers voor jouw huis. En kijkers zijn potentiële kopers!

Opgeleid via de hands-on mentaliteit van House of KIKI neemt Stylio Vastgoedstyling & Interieuradvies jouw huis onder handen. Niet alleen worden alle kamers van het huis aangepakt en zo nodig gerestyled, ook de tuin en eventuele garage worden betrokken bij de aanpak.